Synkronoitujen kuvien poistaminen iPhonesta

Apple iPhone antaa sinulle mahdollisuuden ottaa digitaalisia valokuvia laitteen sisäänrakennetulla kameralla ja sisältää mahdollisuuden poistaa nämä valokuvat manuaalisesti iPhonen ohjaimilla. Synkronoitujen kuvien poistaminen on kuitenkin erilainen tarina. IPhone käyttää Applen kehittämää tietokoneohjelmistoa iTunesia yrityksen mobiililaitteiden kokoonpanoon sekä valokuvien siirtämiseen iPhoneen että niiden poistamiseen. Määritä synkronointiasetukset iTunesissa valokuvien poistamiseksi iPhonesta.

1

Liitä iPhone tietokoneeseesi ja suorita iTunes.

2

Napsauta iPhonen nimeä, joka on lueteltu iTunesin vasemmalla puolella olevassa Laitteet-kohdassa.

3

Napsauta iTunesin keskipaneelin yläpuolella "Valokuvat". Synkronointiasetukset näkyvät keskipaneelissa.

4

Napsauta "Synkronoi kuvat lähteestä" -kohdan vieressä olevaa avattavaa kenttää ja valitse lähde, joka sisältää poistettavat valokuvat, kuten "Omat kuvat" -kansio tai "Photoshop Elements".

5

Napsauta "Valitut albumit". Valittuun valokuvalähteeseen liittyvät albumit näkyvät alla.

6

Poista valinnat poistettavien valokuva-albumien vierestä iPhonesta.

7

Napsauta "Käytä" oikeassa alakulmassa.