Kuinka tehdä LinkedIn-päivityksiä näyttämättä sitä streamissa

LinkedIn toteuttaa toimintavirran, jonka avulla yhteydet näkevät viimeisimmät toimintasi verkkosivustolla. Nämä aktiviteettipäivitykset tapahtuvat, kun teet muutoksia työllisyystietoihisi, koulutustietoihisi ja henkilökohtaisiin verkkosivustoihisi, ja päivitykset näkyvät myös, kun lisäät jonkun verkkoosi tai suosittelet jotakuta. LinkedInin tietosuojavalintojen avulla voit estää näiden päivitysten näkymisen toimintosyötteessä, ja sen avulla voit myös piilottaa päivitykset eri käyttäjäryhmiltä.

1

Kirjaudu sisään LinkedIn-tilillesi. Napsauta nimesi vasemmalla puolella olevaa alanuolta sivun ylälaidassa. napsauta sitten "Asetukset".

2

Vieritä alas sivun alaosassa olevaan Profiili-välilehteen. Napsauta "Ota toimintalähetykset käyttöön / poista käytöstä" otsikosta "Tietosuojavalvonta".

3

Poista "Anna ihmisten tietää, kun vaihdat profiiliasi, tee suosituksia tai seuraa yrityksiä" -valintaruudun valinta ja napsauta "Tallenna muutokset". Voit nyt tehdä päivityksiä profiiliisi ilman, että niitä näytetään streamissa.